☰  MENU

Warm Lugano Hoofddorp

Project Lugano is ontwikkelt door Share Energy en gerealiseerd door Amvest. De woningen zijn aangesloten op het duurzame energiesysteem van Warm Lugano. Bewoners kunnen de woningen comfortabel verwarmen wanneer het kouder is. En in de warme zomermaanden kan men de woning heerlijk verkoelen. Ook zorgt ons energiesysteem ervoor dat de afnemer onbeperkt warm tapwater heeft.

Hoe werkt het energiesysteem?

We maken bij ons energiesysteem gebruik van warmtepomptechnologie met de aarde als natuurlijke bron en een aansluiting op het warmtenet van Essent. In de wintermaanden pompen we grondwater met een warmtepomp op. We onttrekken hieraan warmte en pompen het afgekoelde water ergens anders weer in de bodem. In de zomer veranderen we de pomprichting. Zo gebruiken we heel efficiënt het overschot aan warmte in de zomermaanden om in de wintermaanden uw woning te verwarmen. En omgekeerd.

Voor meer informatie bezoek de website: www.warmlugano.nl.

← Prev projecten Item100Hoog Rotterdam

Next projecten Item →Warm Hartje Eindhoven

Terug