☰  MENU

opdrachtgevers

opdrachtgevers

‘Het beste moment om een boom te planten was 20 jaar geleden, het één na beste moment is vandaag’

elk moment is de juiste om voor vertrouwen te kiezen,
kijk wie is u voorgegaan

> > >

amvest_zw

 

 


Amvest Vastgoedontwikkeling
Amvest is ontwikkelaar van woningen, zorgvastgoed en woongebieden in economisch sterke delen van Nederland. Gebieden die zich kenmerken door de hoogste economische groei, welvaart en bevolkingsdichtheid. En daarmee ook door een sterke woningmarkt. Amvest Investment management is fondsmanager van diverse woningbeleggingsfondsen.

 

alliantie_zw

 

 

 

Woningcorporatie De Alliantie
De Alliantie is een woningcorporatie. Een corporatie met goede en betaalbare huizen voor mensen met een bescheiden inkomen. Betaalbare huurhuizen, maar ook betaalbare koopwoningen. De Alliantie verhuren, onderhouden, bouwen en verkopen woningen in de regio’s Amsterdam, Almere, Amersfoort en Gooi en Vechtstreek. In het bezit zijn circa 53.000 woningen.


 

 

 

CBRE Global Investors
CBRE is een internationale vastgoedorganisatie met het hoofdkantoor in Los Angeles. Het bedrijf is wereldwijd het grootste vastgoedadviesbureau. Het van origine Brits-Amerikaanse bedrijf telt anno 2015 ongeveer 52.000 werknemers, verdeeld over ruim 370 kantoren (zonder bijkantoren). Het levert adviesdiensten aan eigenaren, investeerders en gebruikers van commercieel onroerend goed.

 

greenspread_zw

 

 

 

Greenspread
Greenspread realiseert rendabele duurzame-energie-projecten. Greenspread koppelt lokale productie aan lokale afname en lokaal geld. Door slim gebruik te maken van opslag en regeltechnieken zorgen wij voor extra kostenefficiëntie, netstabiliteit en dus duurzaamheid.

 

 

Share-Energy

visie op duurzaam

www.Share-Energy.nl

WarmGedeeld bv
Zilverschoon 30
6922 GV Duiven
+31 (0)85 3036383
info@WarmGedeeld.nl

Share-Energy

visie op duurzaam

www.Share-Energy.nl

WarmGedeeld bv
Zilverschoon 30
6922 GV Duiven
+31 (0)85 3036383
info@WarmGedeeld.nl

Terug