☰  MENU

100Hoog Rotterdam

100hoog, de plek aan het water en het appartement van uw dromen Wonen in het Wijnhavenkwartier is méér dan alleen wonen. Het is leven in en met de stad aan je voeten. Riante appartementen met…

100hoog, de plek aan het water en het appartement van uw dromen

Wonen in het Wijnhavenkwartier is méér dan alleen wonen. Het is leven in en met de stad aan je voeten. Riante appartementen met een geweldig uitzicht in een prachtig markant gebouw dat u van verre ziet staan en de skyline van Rotterdam met haar indrukwekkende hoogte verrijkt. Deze uiterlijke kenmerken maken 100hoog tot een opvallende verschijning in het Wijnhavenkwartier. Op steenworp afstand van de Maas waar moderne architectuur en historische gebouwen naadloos in elkaar overlopen. Het gebied ademt een sfeer van historische havengebied gecombineerd met hippe hotspots. Precies zo’n plek waar u gewoon wilt zijn.

Collectieve duurzame energievoorziening

Voor de levering van duurzaam opgewekte warmte en koude aan de 150 appartementen en 1.500 m2 commerciële ruimte in het project 100-hoog, heeft Eteck een duurzame warmte/koude insallatie gerealiseerd en inmiddels in exploitatie. De collectieve duurzame energievoorziening in het project 100Hoog is gebaseerd op warmtepomptechnologie met Warmte Koude Opslag (WKO) als natuurlijke bron, aangevuld met stadsverwarming.

Eteck en Share Energy kiezen voor DRIES

In het project 100Hoog hebben Eteck en Share Energy elkaar gevonden in toepassing van DRIES in de woning. Met DRIES in de woning is de levering van Eteck geïntegreerd met de aanwezige DRIES-vloerverwarming/koeling en de unieke regeling. De bewoners hebben met DRIES in de woning het gehele jaar warmte beschikbaar voor ruimteverwarming, bij behoefte en aanwezigheid koude voor ruimteverkoeling en tevens wordt in de DRIESbox warm tapwater bereid met een capaciteit naar keuze van de bewoner. De huidige rol van Share Energy en de DRIES-betrokkenen in het project 100Hoog is het leveren en in bedrijfstellen van DRIES in de woning. Share Energy levert hiermee een bijdrage om dit project voor Eteck en diens afnemers tot een duurzaam succes te maken. Tevens wordt hiermee invulling geven aan de missie van Share Energy: Duurzaamheid in de gebouwde omgeving verantwoord en betaalbaar mogelijk maken.

Voor meer informatie bezoek de website: www.100hoogrotterdam.nl.

← Prev projecten Item(In aanbouw) Cruquius Amsterdam

Next projecten Item →Warm Lugano Hoofddorp

Terug