☰  MENU

WarmGedeeld

WarmGedeeld

Een duurzaam energiebedrijf dat haar afnemers gedurende de exploitatieperiode ontzorgt, dat is onze missie. De customer care begint met de één loket gedachte. Communicatie, contractmanagement, service & onderhoud, datacollectie en facturatie zijn vertrouwde handen. Onze transparantie, betaalbaarheid en het sociale karakter van delen komt sterk overeen met de principes van de deeleconomie. Mogelijke opbrengsten, dankzij het terugdringen van verspillingen, vloeien terug naar de gebruiker. Lees hieronder meer > > >

Samen werkt beter

Steeds vaker zie je om je heen organisaties die succesvol werken met het principe van de deeleconomie. Naast het sociale karakter kent dit socio-economische systeem een commerciële toegevoegde waarde.

Wat veel van de nieuwe organisaties en concepten gemeen hebben is dat ze bedacht zijn uit frustratie of door verouderde systemen.Geen grote bedrijven meer waar niemand het gezicht achter kent, maar jonge ondernemers die ideeën bedenken waar andere mensen iets aan hebben. In de deeleconomie staat collectiviteit centraal staat.  die we om ons heen zien zal zich steeds blijven doorontwikkelen gedurende de jaren. Technische ontwikkelingen die jong en oud in de veranderende economie helpen met versimpelen en toegang geven tot vernieuwingen. Dit is mede mogelijk gemaakt door het internet en smartphones.
Eén ding is zeker, het bedrijfsleven zal nooit meer hetzelfde zijn. Met de introductie van de flexibele werktijden en zelfs vanuit huis werken is een belangrijk aspect dat de “gewone mens” meer betrokken wordt bij bedrijven. Samenwerken met een grotere groep biedt kansen om tot een beter resultaat te komen. Dat is te zien in de nieuwe economie die nu ontstaat: de deeleconomie. Hierbij valt te denken aan Business-to-Business, Airbnb, Uber, Crowdfunding en het is booming….Sharing is caring.

 

WarmGedeeld

Met WarmGedeeld maakt u zichtbaar gebruik van de voordelen op van de deeleconomie:

 • een grotere vraag naar duurzamere producten van goede kwaliteit,
 • een lager verbruik van hulpbronnen en minder CO2-uitstoot,
 • voor consumenten van alle inkomensgroepen toegang tot kwalitatief hoogwaardige producten,
 • meer sociale interactie en vertrouwen tussen de gebruikers.

Met dit gezamenlijk geproduceerde klimaatcomfort realiseert u zelf – met de buurt – lokaal uw eigen verwarming in de winter, verkoeling in de zomer en warm tapwater. WarmGedeeld ontzorgt u hierbij en ondersteunt u in de rol als leverancier bij het beheer van het gebruik en de beheersbaarheid van de kosten.

 

7 Speerpunten van WarmGedeeld

 • afnemer staat centraal
 • één loket gedachte: gebruikersgemak, dienstverlenend & faciliterend
 • communicatie bewoners/gebruikers/afnemers
 • transparante datacollectie en facturatie
 • betaalbaarheid, open businesscase, wat voor jouw het gunstigste is
 • goede Service & Onderhoud over de gehele exploitatieperiode
 • oftewel comfortabel wonen, werken en leven

DRIES-concept

WarmGedeeld maakt gebruik van het DRIES-concept die de energiebehoefte realiseert met een duurzame, betaalbare en efficiënte totaaloplossing. Dankzij de gedeelde expertise en de collectiviteit van de samenwerkende DRIES-partners is het een uniek concept vol met innovaties gericht op de exploitatie. Een zo laag mogelijke TCO (total cost of ownership), eenvoud en hoge afnemerstevredenheid over de gehele exploitatieperiode kenmerken het concept.Voor huishoudens een verwarming-verkoeling met de beste regeltechniek en een DRIES touchscreen in de woning maar ook een DRIES app voor mobiliteit en gebruikersgemak.

Share-Energy

visie op duurzaam

www.Share-Energy.nl

WarmGedeeld bv
Zilverschoon 30
6922 GV Duiven
+31 (0)85 3036383
info@WarmGedeeld.nl

Share-Energy

visie op duurzaam

www.Share-Energy.nl

WarmGedeeld bv
Zilverschoon 30
6922 GV Duiven
+31 (0)85 3036383
info@WarmGedeeld.nl

Terug